ARIA KELIH ŠAMPANJEC COUPE 330ml

4,79 z DDV

Kozarec za šampanjec.

Šifra: 0006184 Kategorije: , , , ,

Kozarec je vrh ponudbe kolekcij RCR, zasnovan za vrhunsko mizno opremo. Kljub tanki debelini je zaradi visoke gostote ekološkega kristala zelo odporen na udarce. Zasnova skodelice v kotu največje ukrivljenosti nakazuje pravo raven vina, ki ga želite natočiti, medtem ko stožčasti spodnji del kozarca omogoča, da cenite stopnjevanje barv v največjem sijaju. Primerni so tako za profesionalno kot domačo uporabo.
Kozarec je izdelan iz kristala Luxion RCR in oblika mu daje poseben sijaj. Je primeren tako za profesionalne miksologe v barih za ali tudi za doma ob posebnih priložnostih kot kozarec za koktajl.
Izdelan je iz ekološkega kristala s temi lastnostmi:
– Visoka preglednost . Ultra čista, visoka čistost in preglednost.
– Briljantno. Odličen dolgotrajen sijaj.
– Odporen. Visoka odpornost proti zlomu.
– Primerno za pranje v pomivalnem stroju. Ni moten tudi po številnih pranjih.
– Zvok. Glasbeno kot najboljši kristal za popolno izkušnjo okušanja.
– Ekološki. Popolnoma ekološko trajnostna in 100 % reciklirana proizvodnja.
Vsi izdelki so izdelani iz ekološkega kristala, materiala najvišje kakovosti, zasnovanega ob popolnem spoštovanju okolja.

RCR Cristalleria Italiana se je rodila leta 1967 v osrčju Toskane iz ideje skupine rokodelcev, ki so s pogumom in talentom izražali najvišjo raven steklarstva ter vanj prenašali vso strast, s katero živijo vsak dan, vrednote, zaradi katerih je podjetje edinstveno na svetu, polno ljubezni do kakovosti in spoštovanja okolja.

Danes RCR Cristalleria Italiana izstopa v ponudbi namiznega pohištva, degustacije, pohištva za dom in miksologije, ki meša tradicijo z vneto dejavnostjo inovacij, oblikovanja in raziskovanja.

Material: Steklo
Mere: največji Ø11,4cm, višina 17cm
Prostornina: 330ml

Na zalogi

Dodatne informacije

Teža 0,186 kg
Blagovna znamka

Prodajna količina

1.00

Podobni izdelki

Povpraševanje