BACH SET WHISKY 4+steklenica

Set 4 kozarcev in steklenice.

25,90 z DDV

Šifra: 7598 Kategorije: , , ,

Ta eleganten set za serviranje pijač vsebuje steklenico in ujemajoče kozarce za whisky z elegantnim dizajnom. Trdno in debelo dno daje kozarcu odlično stabilnost in prijeten oprijem. Izdelan je iz visokotehnološkega kristalnega stekla brez svinca, z briljantnim odsevom svetlobe SON.hyx Crystal Glass ter zagotavlja dodatno odpornost na mehanske udarce, zaradi česar so popolni za intenzivno vsakodnevno uporabo ali uporabo v komercialnih okoljih, kot so bari in restavracije.
Luigi Bormioli je italijanski proizvajalec izjemno čistega visokokakovostnega kristalnega stekla za namizno posodo z velikimi proizvodnimi obrati v severni Italiji. Tehnološko znanje in proizvodne veščine, pridobljene skozi generacije steklarske dejavnosti, omogočajo Luigiju Bormioliju, da nenehno inovira svojo paleto izdelkov in trgu ponuja nove rešitve.
Pred prvo uporabo: odstranite vse nalepke s steklene posode. Kozarce operite v topli vodi z nežnim, neagresivnim detergentom za pomivanje posode ali jih postavite neposredno v pomivalni stroj. Takoj sperite in posušite z brisačo ali krpo, ki ne pušča vlaken.

Kozarci Luigi Bormioli so primerni za pranje v pomivalnem stroju. Če se odločite, da boste kozarce očistili v pomivalnem stroju, jih varno razporedite v zgornjo rešetko s posodo obrnjeno navzdol. NE postavljajte kozarcev na spodnjo rešetko in ne polagajte kozarcev na stranice. Ko je cikel čiščenja končan, takoj odstranite kozarce iz pomivalnega stroja in jih ročno posušite z brisačo ali krpo, ki ne pušča vlaken.

Opozorilo: Steklenice ne izpostavljajte ekstremnim temperaturnim spremembam, saj lahko to povzroči pokanje ali zlom.

Material: Steklo
Mere kozarca: Ø8cm (v)9,8cm Mere steklenice: (v)cca.28,5cm
Prostornina: Kozarec 330ml Steklenica 700ml

Teža 2.887 kg
Blagovna znamka

Scroll to Top