CHURCHILL SHADES KROŽNIK PLITVI O29cm

19,48 z DDV

Plitvi krožnik.

Šifra: 0006848 Kategorije: , ,

Krožniki Churchill Shades imajo mat glazuro, lisasta tekstura pa poudari površino profesionalne porcelanaste posode. Krožniki v vzorčasti pepelnato črni barvi ustvarjajo osupljiv kontrast glede na prezentacijo hrane.
Churchillovi krožniki bodo očarali vas in vaše goste. So praktični, elegantni in popolni za osupljivo predstavitev hrane.
Churchill je eden najmočnejših keramičnih izdelkov na svetu, ki ga je ustvaril uveljavljen in zaupanja vreden proizvajalec posode z več kot 200 let izkušenj. Linija je narejena s tradicionalnim postopkom ročnega rezbarjenja keramike iz naravnega kamna. Dvignjena in posebna tekstura je dosežena z inovativnim postopkom tiskanja, ki daje notranjosti krožnika dodaten element sloga in estetike. Tisk je nameščen neposredno pod glazuro, le-ta pa naredi krožniku zaščitno plast in mu zagotavlja da je močen in trpežen. Da so močni in trpežni je kriva prav njihova obdelava, ki krožnikom daje dolgo življenjsko dobo.
Lahko se uporabljajo v mikrovalovnih pečicah in pomivalnem stroju.
Kupite si svoj Churchill in se prepričajte sami!

V našem salonu imamo razstavljenih več linij krožnikov Churchill, zato lepo vabljeni v naš salon na Šentpetrsko ul.2 v Mariboru in si izberite svojega.

Mere: Ø29cm
Barva: Črna

Na zalogi

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Prodajna količina

1.00

Podobni izdelki

Povpraševanje