GENIUS BUBBLE KIT

67,31 z DDV

Instant kadilec in aromatizator.

Poseben instant kadilec in aromatizator za ustvarjanje mehurčkov na pijačah. Mehurčki, stabilni in prozorni, so napolnjeni z aromatiziranim dimom in sprostijo svojo dišavo, ko eksplodirajo pred restavracijo. Vizualno in vohalno doživetje, zaradi katerega je vsaka priprava, tudi najbolj klasična, edinstven dogodek.
Poleg tega se lahko uporablja kot instant kadilec za zaprte posode ali nape. Kadilec Genius Bubble deluje z dišečo žagovino, eteričnimi olji, aromatičnimi tekočinami za elektronske cigarete ali vaperje in tobakom brez nikotina za šiše.
Eksperimentirajte z aromami, kot so zeleno jabolko, meta, limona, vrtnica, vijolica, jasmin, robida, banana in še veliko več. Lahko tudi kombinirate več okusov skupaj za bolj prefinjeno in osebno mešanico. Priporočamo uporabo z našimi Aladin Chips dimljenimi žagovinami, ki so na voljo v naslednjih dišavah: bukev, hrast, Jack Daniel’s, mandelj, quebracho, oljka.
Komplet vsebuje 20 ml raztopine gela za hrano. Za izdelavo neomejenih mehurčkov lahko kupite 200 ml stekleničko Genius Bubble Solution.

Deluje na baterije.

Na zalogi

Dodatne informacije

Teža 0,418 kg
Blagovna znamka

Prodajna količina

1.00

Podobni izdelki

Povpraševanje