MIXOLOGY SPIRITS KELIH 230ml

6,03 z DDV

Kozarec za različne vrste pijač.

Šifra: 0007575 Kategorije: , , , ,

Inovativen, eleganten in funkcionalen dizajn. Kozarec izžareva kreativnost in estetskost. Izdelan je iz visokotehnološkega pihanega kristalnega stekla brez svinca, z briljantnim odsevom svetlobe SON.hyx Crystal Glass.
Luigi Bormioli se je podal na to novo pustolovščino z zbirko luksuzne opreme za opremo barov in koktajlov, ki je nastala v sodelovanju z Yurijem Gelminijem, glavnim barmanom Surfer’s Den v Milanu in Futuristic Mixologist.

Pred prvo uporabo: odstranite vse nalepke s steklene posode. Kozarce operite v topli vodi z nežnim, neagresivnim detergentom za pomivanje posode ali jih postavite neposredno v pomivalni stroj. Takoj sperite in posušite z brisačo ali krpo, ki ne pušča vlaken.

Za ročno pranje uporabite nežen, neagresivnim detergent za pomivanje posode in toplo vodo. Temeljito sperite, da ne ostane nobenih ostankov detergenta, saj lahko to vpliva na aromo in okus vina, piva in drugih pijač. Takoj posušite z brisačo ali krpo, ki ne pušča vlaken.

Kozarci Luigi Bormioli so primerni za pranje v pomivalnem stroju. Če se odločite, da boste kozarce očistili v pomivalnem stroju, jih varno razporedite v zgornjo rešetko s posodo obrnjeno navzdol. NE postavljajte kozarcev na spodnjo rešetko in ne polagajte kozarcev na stranice. Ko je cikel čiščenja končan, takoj odstranite kozarce iz pomivalnega stroja in jih ročno posušite z brisačo ali krpo, ki ne pušča vlaken.

Opozorilo: Kozarcev ne izpostavljajte ekstremnim temperaturnim spremembam, saj lahko to povzroči pokanje ali zlom.

Material: Steklo
Mere: Ø49x(v)110mm
Prostornina: 230ml

Cena velja za 1 kozarec. V škatli/embalaži je 6 kozarcev.

Na zalogi

Dodatne informacije

Teža 0,68 kg
Blagovna znamka

Prodajna količina

1.00

Podobni izdelki

Povpraševanje