PINTI SET 24/1 PRIBOR FLORENCE GOLD

103,69 z DDV

Set jedilnega pribora

Šifra: 0007597 Kategorije: ,

Eleganten komplet jedilnega pribora s sodobnim dizajnom. Površina jedilnega pribora je prekrita s parno naneseno zlato plastjo za izjemno in dolgotrajno trdoto.
Komplet vključuje 24 kosov (šest vilic, šest nožev, šest jušnih žlic in šest žličk za kavo).
Pribor je iz nerjavečega jekla 18/10, prevlečene s PVD
Barvanje jedilnega pribora poteka s postopkom fizičnega nanašanja hlapov, ki se izvaja v visokem vakuumu, pri katerem se mešanica trdnih premaznih materialov, kot sta titan in krom, izhlapi pri izjemno visokih temperaturah od 400 do 600 °C in nanese na orodja kot tanek in zelo lepljiv premaz za dolgotrajno delovanje. Končno barvo premaza določi mešanica kovin. Površine, prevlečene s PVD, so odporne na obrabo, kisline in detergente.
Površina je varna za hrano, hipoalergena in nudi boljšo odpornost proti koroziji.

Primeren za pranje v pomivalnem stroju.

Italijansko podjetje Pintinox že od leta 1929 izdeluje jedilni pribor, namizne in kuhinjske dodatke iz nerjavečega jekla. Pintinox se je razvil v enega vodilnih proizvajalcev na svojem trgu, ki vsak dan proizvede več kot 120.000 enot jedilnega pribora in 15.000 nožev ter svoje izdelke izvaža v več več kot 50 držav po vsem svetu. Geografska lega v tradicionalni kovinski četrti omogoča podjetju, da zaposluje najbolj izkušene in usposobljene strokovnjake. Z nenehnim iskanjem najboljših materialov in naprednih tehnologij uspeva podjetje zadostiti sodobnim zahtevam trga ter s tem dosegati visoke standarde kakovosti in funkcionalnosti po dostopnih cenah. Danes Pintinox ponuja široko paleto klasičnih, modernih in sodobnih naborov jedilnega pribora, ki omogočajo popolno ujemanje z vsemi stili mize.

Material: Nerjavečega jeklo 18/10
Barva: Zlata

Na zalogi

Dodatne informacije

Teža 1,402 kg
Blagovna znamka

Prodajna količina

1.00

Podobni izdelki

Povpraševanje