TATTOO MULE KRIGL 420ml

8,45 z DDV

Vsestranski kozarec.

Kozarec/skodelica? Toplo/hladno? Je inovativen in vsestranski, posvečen je moskovskemu mulu, ampak ne le to, je inovativen izdelek za svet miksologije. Spominja na estetske linije Body Arta, ki združujejo klasično obliko z dizajnom, ki ga navdihuje vintage in so izdelani iz Luxion Eco-Crystal stekla. Ti kozarci so primerni za pranje v pomivalnem stroju in so primerni za komercialno uporabo.
Njegova prosojnost poudari barve koktajlov, medtem ko ročaj omogoča ergonomski oprijem. Debelina Luxion® Eco-Crystal zagotavlja vzdrževanje višje temperature kot kateri koli drugi kozarec, za pijačo, ki je vedno hladna na pravem mestu.

Material: Steklo Luxion® Eco-Crystal
Prostornina: 430 ml
Mere: Ø8,4cm Višina: 11,1 cm.

Izdelani so iz ekološkega kristala s temi lastnostmi:
– Visoka preglednost . Ultra čista, visoka čistost in preglednost.
– Briljantno. Odličen dolgotrajen sijaj.
– Odporen. Visoka odpornost proti zlomu.
– Primerno za pranje v pomivalnem stroju. Ni moten tudi po številnih pranjih.
– Zvok. Glasbeno kot najboljši kristal za popolno izkušnjo okušanja.
– Ekološki. Popolnoma ekološko trajnostna in 100 % reciklirana proizvodnja.
Vsi izdelki so izdelani iz ekološkega kristala, materiala najvišje kakovosti, zasnovanega ob popolnem spoštovanju okolja.

RCR Cristalleria Italiana se je rodila leta 1967 v osrčju Toskane iz ideje skupine rokodelcev, ki so s pogumom in talentom izražali najvišjo raven steklarstva ter vanj prenašali vso strast, s katero živijo vsak dan, vrednote, zaradi katerih je podjetje edinstveno na svetu, polno ljubezni do kakovosti in spoštovanja okolja.

Na zalogi

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Prodajna količina

1.00

Podobni izdelki

Povpraševanje