TERRA krožnik plitvi 28,5 cm

19,56 z DDV

Krožnik plitvi.

Šifra: 0008038 Kategorije: ,

Linija je oblikovana z naravnimi učinki in spontanimi reakcijami, ki se pojavijo v peči. Edinstvena formula glazure v kombinaciji z visokotemperaturnim žganjem povzroči, da ni dveh kosov, ki sta si popolnoma enaka, in da se intenzivnost barve razlikuje od kosa do kosa, kar ustvarja resnično značilen videz. Združuje naravne oblike in teksture z edinstveno glazuro, da ustvari osupljivo zbirko organske namizne posode.
Linija je v skladu s standardom kakovosti BS4034 za hotelsko opremo za vzdržljivost in je primerna za hotele, restavracije in gostinske storitve. Valjan rob zagotavlja vzdržljivost in funkcionalnost za dodatno odpornost na krušenje. Edinstvena formula reaktivne glazure ustvarja resnično značilen videz. Visokotemperaturno žganje zagotavlja trdnost in vzdržljivost. Spodnji rob (noga krožnika) je polirana, kar zmanjša poškodbe pri zlaganju in shranjevanju.
Skrb za izdelek:
Izdelki so izdelani tako, da zagotavljajo robustnost in vzdržljivost, ki sta potrebna za maksimalno učinkovitost v gostinstvu in gostinstvu. Za vse naše izdelke, ki so namenjeni za stik z živili, priporočamo, da odstranite vse etikete ali embalažo ter jih pred prvo uporabo operete, sperete in posušite.
Krožniki so primerni za pečico, mikrovalovno pečico, zamrzovalnik in pomivalni stroj. Da bi zmanjšali možnost toplotnega šoka, ki lahko poškoduje vaše izdelke, priporočamo, da izdelka ne izpostavljate nenadnim ekstremnim temperaturnim spremembam, na primer neposredno iz zamrzovalnika v vročo pečico.
Pri pranju uporabite plastične ali gumijasta strgala, da odstranite odvečne ostanke hrane, saj lahko kovinski pripomočki poškodujejo zastekljeno površino.

Material: Keramika
Mere: Ø28,5 cm
Barva: Siva

Na zalogi

Dodatne informacije

Teža 0,936 kg
Blagovna znamka

Prodajna količina

1.00

Podobni izdelki

Povpraševanje