TESTER VINOTEQUE KELIH 230ml

5,11 z DDV

Kozarec za degustacijo.

Šifra: 0007574 Kategorije: , , ,

Majhen, lahek in občutljiv kozarec z elegantnim sodobnim videzom, ki je strokovno zasnovan za degustacijo in degustacijo starih žganih pijač in se drži izključno na dnu. Degustacijski kozarci poudarjajo cvetlične tone v aromatičnih žganih pijačah, začimbne note v starih žganih pijačah ali šotne note v viskiju. S svojo ukrivljeno obliko, ki je posebej zasnovana za sprostitev okusa in arome žganja, je ta kozarec popoln način za uživanje v aperitivih in žganih pijačah. Čaša kozarca zadržuje aromatične molekule v prostoru glave še posebej dolgo.
Izdelan je iz visokotehnološkega pihanega kristalnega stekla brez svinca, z briljantnim odsevom svetlobe SON.hyx Crystal Glass. Pecelj kozarca je lasersko izrezan in ojačan s titanom.
Luigi Bormioli je italijanski proizvajalec izjemno čistega visokokakovostnega kristalnega stekla za namizno posodo z velikimi proizvodnimi obrati v severni Italiji. Tehnološko znanje in proizvodne veščine, pridobljene skozi generacije steklarske dejavnosti, omogočajo Luigiju Bormioliju, da nenehno inovira svojo paleto izdelkov in trgu ponuja nove rešitve.
Pred prvo uporabo: odstranite vse nalepke s steklene posode. Kozarce operite v topli vodi z nežnim, neagresivnim detergentom za pomivanje posode ali jih postavite neposredno v pomivalni stroj. Takoj sperite in posušite z brisačo ali krpo, ki ne pušča vlaken.

Za ročno pranje uporabite nežen, neagresivnim detergent za pomivanje posode in toplo vodo. Temeljito sperite, da ne ostane nobenih ostankov detergenta, saj lahko to vpliva na aromo in okus vina, piva in drugih pijač. Takoj posušite z brisačo ali krpo, ki ne pušča vlaken.

Kozarci Luigi Bormioli so primerni za pranje v pomivalnem stroju. Če se odločite, da boste kozarce očistili v pomivalnem stroju, jih varno razporedite v zgornjo rešetko s posodo obrnjeno navzdol. NE postavljajte kozarcev na spodnjo rešetko in ne polagajte kozarcev na stranice. Ko je cikel čiščenja končan, takoj odstranite kozarce iz pomivalnega stroja in jih ročno posušite z brisačo ali krpo, ki ne pušča vlaken.

Opozorilo: Kozarcev ne izpostavljajte ekstremnim temperaturnim spremembam, saj lahko to povzroči pokanje ali zlom.

Material: Steklo
Mere: Ø49x(v)110mm
Prostornina: 230ml

Na zalogi

Dodatne informacije

Teža 0,68 kg
Blagovna znamka

Prodajna količina

1.00

Podobni izdelki

Povpraševanje