TOP CLAS KOZAREC 6/1 nizki 36,5cl

Garnitura 6 kozarcev 365ml

14,24 z DDV

Šifra: 7266 Kategorije: , , ,

Garnitura 6 kozarcev Top Class je sodobna, preprosta, z osnovnimi linijami. Ta klasičen kos je odličen izdelek za začetek domačega bara. Izdelani so iz visokotehnološkega pihanega kristalnega stekla brez svinca. So inovativni, elegantni in funkcionalni, primerni za razne vrste pijač (voda, sok, koktajli ali žgane pijače). Primerni za pranje v pomivalnem stroju.

Mere: Ø79 (v)87mm
Prostornina: 365ml
O vodilnem svetovnem izdelovalcu steklovine
Parma v Italiji, na pol poti med Bologno in Milanom, ima veličastno zgodovino, ki sega do Etruščanov. Morda najbolj znana po svoji čudoviti arhitekturi in hrani (zlasti po neprimerljivih sirih parmigiano reggiano in parmskem pršutu), regija je tudi središče umetnosti in glasbe, višjega učenja in steklarstva, predvsem vodilnega svetovnega proizvajalca steklovine, Luigija Bormiolija. .
Podjetje je leta 1946 ustanovil g. Luigi Bormioli, ki ga je popeljal do mednarodne prepoznavnosti. Družina Bormioli nadaljuje svoje poslanstvo: predanost odličnemu dizajnu, tradicionalni italijanski izdelavi in novodobni tehnologiji izdelave stekla za ustvarjanje čudovite steklene izdelke najvišje kakovosti. Luigi Bormioli tekmuje s finim kristalom po videzu in eleganci, vendar je brez svinca, cenovno dostopen in široko dostopen.

Teža 0.987 kg
Blagovna znamka

Scroll to Top